Dr.Man

2022.jan.13.
Írta: Dr.Man 2 komment

Mindig van tovább!

aaaaa-1.jpg

42 éves férfi vagyok, aki azt mondhatom mára már sok mindent megéltem az életben. Túl vagyok váláson, kudarcon, betegségen, számtalan padlóról felálláson, anyagi csődből való újraéledésen, szembe néztem az alkohollal, a fájdalmaimmal, de legfőképp Önmagammal.

Tovább

Palya Bea énekes workshopja egy férfi szemüvegén keresztül!

img_20190915_180949.jpg

Egy csodás szeptemberi nap volt, amikor a feleségemmel együtt elmentem Palya Bea énekes workshopjára. Igazából ő kapta ajándékba, de megkérdezte lenne-e kedvem elmenni vele? Mivel ő a mindenem és sok őrültségbe hagytam már magam belerángatni általa nem mondhattam nemet! Ekkor még nem tudhattam, hogy életünk egyik legcsodálatosabb napját töltjük majd el közösen ezen az énekes programon. Most biztosan megfogalmazódik benned, hogy miért két hónappal ezután írok róla, de ha tovább olvasod megérted, hogy kellett idő mire megemésztettem és belül a megfelelő helyekre beraktam az élményt. Olvasd tovább és talán sikerül átadnom picit neked is!

Tovább
Címkék: Férfi

Családon belüli erőszak, avagy mit tehet a férfi, amikor ő az áldozat?

587359c28db12.jpg

Nemrégiben csatlakoztam én is egy családon belüli erőszak ellen harcoló motoros csoporthoz (Szelíd Motorosok), ahol csupa harcos nő és férfi tesz a maga módján a bántalmazások és zaklatások ellen. Van egy rendezvény az Angyalhír emlékséta, amelynek létrejöttét és létrehozóját Seres Barbarát valós cselekmények indikálták. Beszéltem vele telefonon és elgondolkodtatott, amit mondott nekem, hogy bizony és hála Istennek sok-sok nővédő szervezet hallatja a hangját a családon belüli erőszak ellen, viszont keresett volna olyan férfi szervezetet, amely a bántalmazott, vagy családon belüli erőszakot elszenvedett férfiakat tömörítené, de ilyet ma Magyarországon nem nagyon találni. Pedig bizony a férfiak is elszenvedik sok esetben a családon belüli erőszakot, de akkor vajon miért nem hallunk erről? Vagy, ha hallunk, akkor lényegesebben kevesebbet és rövidebb ideig? A férfiakat ért erőszak okaira, lefolyására és prevencióira kerestem a válaszokat…

Tovább
Címkék: Férfi

Motoros angyalok harcolnak, a családon belüli erőszak ellen!

page-borito.jpg

Bántalmazónak, zaklatónak lenni manapság már nem is annyira kifizetődő dolog, hiszen amióta a szelídmotorosok is beszálltak a családon belüli erőszak és a zaklatások elleni küzdelembe, igen csak fel kell kötni a gatyáját annak, aki megpróbálja mégis erőszakban tartani a családját, nőket, gyermekeket! A kezdeményezés nem új keletű, de Magyarországon mindenképpen egyedülálló! Miért is különleges harcos nők és férfiak a szelídmotorosok? Tartsatok velem és megmutatom nektek…

Tovább
Címkék: Férfi

Gondolatok a létezés értelméről...

1519360876410.png

Tegnap találkoztam Istennel. Felszáltam az 55-ös buszra. Ő éppen egy babakocsiban ült és keservesen sírt a tömegtől. Néztem őt, csak bámultam és gyönyörködtem benne. Párat még szipogott, aztán az egyik imbolygó kapaszkodó álomba ringatta. Aztán átszálltam a 4-es, 6-osra és megint találkoztam Istennel. Átadtam neki a helyem, mert ahogyan a botjába kapaszkodott és elárvult szemmel bámulta a telefonjukba temetkezett tiniket, majdnem felborult. Utánanyúltam és leültettem. Azt hiszem 85 körül lehetett. Nem mondott semmit csak a tekintetével köszönte meg, hogy leülhet. Az a tekintet. A szem nem hazudik azt mondják, csak a „tények” tükre.

Tovább
Címkék: Férfi

100.000 lakcím nélküli állampolgár él Magyarországon! Te gondoltál rájuk, amikor szavaztál?

 154084676_58e77fb0fa-768x432.jpeg

Miközben a választások utáni mocskolódás kitölti az emberek életét és balról-jobbra, jobbról-balra bizonygatjuk, hogy vajon ki csalt? Ki nem? Miért utálom? Miért nem? stb. Addig szerintem kevesen tudnak róla az országban, hogy tavaly augusztusi (2017) adatok szerint 100.000 embernek bizonytalan, vagy nincs is érvényes lakcíme Magyarországon! Nem migránsok, nem külföldről jöttek, nem külföldön élő Magyarok, hanem többségében Hajléktalanok! Róluk mindegy, hogy milyen pártállású vagy, biztosan neked kellett döntened, hiszen a saját sorsukba (azt most hagyjuk, milyen okból kerültek oda) nem tudtak még beleszólni sem! Ez a magyar lakosság kb 1 %-a! A továbbiakban nem, már megírt cikkekre épülő tartalmat olvashatsz!

Tovább
Címkék: Férfi

10 millió Magyar befektető választ projekt menedzsereket, a következő 4 évre április 8.-án!

valasztasok_1.jpg

Bizonyára nem vagyok ezzel egyedül, hogy furcsán érzem magam, amikor a hétvégi választásokra gondolok? Van, hogy felfordul a gyomrom és van, hogy összeszorul a szívem. Mindenhol szembe találom magam a választási plakátokkal, a jelöltekkel, a propagandát szidó és védő ideológiákkal, a média Fight-al és még sorolhatnám. Így hát teljesen természetesnek mondható, hogy bennem is felmerült a kérdés, hogy én vajon kire szavazzak most április 8.-án? Sokakkal beszélgettem/beszélek a téma kapcsán! Két dolog azonban mindenki véleményében közös. Mindenkinek van egy érve és igaza a maga igazában! Így hát elindultam megkeresni a magam igazát és érveit a választások kapcsán, amit most szeretnék veletek megosztani, hogy mire jutottam a témával kapcsolatban, mi alapján fogok én szavazni a hétvégén?

Tovább
Címkék: Férfi
süti beállítások módosítása