Hogyan keresnek társat manapság a férfiak? - Második rész

Part II.

A TV2 és FEM3 Cafe gyakori vendégeként, az RTL klub fókusz című műsorának köszönhetően is ismert, a téma igazi szakértőjével Tolvaj Norbert - Párkapcsolati kovácsmesterrel beszélgettem a férfiak társkeresési szokásairól és az őket érintő leggyakoribb problémakörökről.

Szeretnék férfitársaimnak segíteni ezzel az interjúval, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes kapcsolatot és a hozzá leginkább illő tökéletes társat. Abban egyet érthetünk, hogy az egészséges párkapcsolat jelenléte az egyik legfontosabb tényező minden férfi életében.

Személy szerint ezzel az interjú sorozattal egy olyan kutatást is támogatok, ami egyedülálló módon próbál rávilágítani a hazánkat érintő egyik legtipikusabb problémára. Ezekről keveset beszélnek, de mégis az ország egyharmada, 3 millió ember érintett benne nők és férfiak egyaránt! Lehet talán Te is? Beszéljünk végre tényleg sokakat érintő lényeges dolgokról és ne folytassunk struccpolitikát!

Az interjú sorozat a következő egy hétben több részletben megjelenik majd az olvasók számára számos kérdéskört boncolgatva. Bízom benne, hogy hasznosítani tudod majd az elhangzottakat és neked is megváltozik az életed!

A videóinterjú előző részei:

Part I.

A videóinterjú teljes anyagát ITT nézheted meg vágatlanul, amennyiben nem szeretnéd megvárni a heti megjelenéseket.

Úgy érzed érintett vagy a kérdésben, vagy csak szeretnél részese lenni ennek a kutatásnak, akkor látogass el  IDE és segíts önmagadnak és másoknak is!

Amennyiben tetszett a téma és szívesen elmondanád a véleményedet, vagy tudsz a kérdéskörben segítségére lenni férfitársainknak, akkor ne fogd vissza magad és kommentelj! :) Kövesd a témákat napról-napra! Maradj velem! Köszönöm az idődet!

Címkék: Arcképcsarnok