Dr.Man

2016.okt.16.
Írta: Dr.Man 40 komment

Üzenet az ókorból a magyar férfi közéletnek és a politkusoknak, hogy ők is megértsék!

Lao-Ce Út és Erény könyve alapján...

Úgy vélem itt az ideje egy kicsit rávilágítani a közélet olyan szereplőire is, akik jelentős befolyással vannak tömegekre, a tömeg erkölcsre és elméletileg példát kellene mutatniuk az emberek számára nem csak azzal, amit mondanak, hanem elsősorban azzal, ahogyan élnek és viselkednek! Ráadásul ők is többségében férfiak és nem utolsó sorban a politikusok.

lao_ce.jpg

Tovább
Címkék: Férfi

Hogyan keresnek társat manapság a férfiak? - Vágatlanul

Teljes vidóinterjú Tolvaj Norbert - Párkapcsolati kovácsmesterrel

A TV2 és FEM3 Cafe gyakori vendégeként, az RTL klub fókusz című műsorának köszönhetően is ismert, a téma igazi szakértőjével Tolvaj Norbert - Párkapcsolati kovácsmesterrel beszélgettem a férfiak társkeresési szokásairól és az őket érintő leggyakoribb problémakörökről.

Tovább
Címkék: Arcképcsarnok

Ki kezelje a családi kasszát a férfi, vagy a nő?

Az utóbbi idők bejegyzései és kommentjei és a férfitársakkal való beszélgetések alapján úgy gondolom, hogy szenteljünk egy témát mindenképpen a gazdasági megközelítésére is a házasságoknak. Azt gondolnánk, hogy már minden a legnagyobb rendben a kapcsolatunkkal és egyszer csak jön a pénz szörnyetege és el ronthat mindent. Ennek a kérdéskörnek szeretnék utánajárni ezzel a cikkel és segítséget nyújtani férfitársaimnak, akikben ezzel a témával kapcsolatban kérdések merültek fel valaha is. Nézzük meg vajon ki kezelje a családi kasszát a férfi, vagy a nő? Mi a nagy Magyar valóság?

piggy-bank-760993_960_720.jpg

Tovább
Címkék: Apa, Férfi
süti beállítások módosítása