Süveg Márk (Saiid) - A korlátART Interjú film

a_korlatart.jpg

(foto: Süveg Márk - engedélyével, és saját fotótárából)

Süveg Márk (Saiid) volt a vendégem, az Akkezdetphiai rap együttes alapítója, Dj, Producer, kétszeres Slam Poetry OB győztes, a hazai zenei, slam és írói élet ikonikus szereplője. Interjú filmemben egy olyan különleges módon ismerhetitek meg Márk életét, mintha egyfajta összegzés lenne arról, hogy hogyan is él egy olyan ember, aki nem ismer magára nézve korlátokat, inkább csak megugorja, vagy átlépi lazán őket, mert egy igazi korlátART!

Milyen a tökéletes korlátART receptje?

Vegyél egy teáskanálnyi tökéletes gént a családodból, fűszerezd meg a szülőktől  kapott odaadással és biztatással, szórj rá egy nagy adag bátorságot, tegyél hozzá egy evőkanálnyi muzikalitást, keverj bele elképesztően sok kreativitást zenében és szövegben, párosítsd mindezt egy utazó génnel, tedd bele egy hatalmas belső hitvalással kikent fazékba, öntsd fel jó adag spiritualizmussal, morzsolj a tetejére a szekrényben porosodó komfortzóna maradékból, mindezt a meditáció fakanalával jól keverd fel habosra, helyezd rá a végtelen megismerés és kihívások fedőjét, majd egy kis idő múlva, csöppents bele édesítőként egy pár csepp adrenalint és humorérzéket, nagy lángon forrald fel, majd turbózd fel rengeteg ázsiai utazási megéléssel és már el is készült a tökéletes korlátARt ember!

halaszat.JPG

(foto: Süveg Márk - engedélyével, és saját fotótárából)

Mire számíthatsz a közel másfél órás interjú film alatt?

Beszélgettünk gyermekkorról, családról szülői hozott mintákról, családi példaképről, zenei karierről, párkapcsolatról, családalapításról, apaságról, vallásról, hitről, meditációról, barátságról, sok-sok utazásról és a végén még egy érdekes játékra is sor került, ahol Márknak egy időkapszulát kellett létrehoznia, de nem egyszerű módon!

full_montazs.jpg

(foto: Süveg Márk - engedélyével, és saját fotótárából)

Azt mindig is tudtam, hogy a példaképek köztünk élnek és törekszem, majd a későbbiekben is arra, hogy megmutathassak egyre több korlátART embert nektek itt a blogomban. Mégis mitől különleges ez a felvétel? Talán azért, mert olyan módon és mélységekben beszélgettünk az összes igazán fontos kérdésről, amelyekről manapság ritkán szoktak emberek egymással és talán azért is, mert Márk saját fotó és videótárából is kerültek az anyagba jócskán értékes anyagok! Talán, mert a régi és néhol pixeles képek és felvételek eszenciája valóban az, hogy igaz és megtörtént momentumok, talán mert nem egy kereskedelmi csatorna nézőszámvadász témáira építő film készült el és talán, mert két ember tiszta őszinte beszélgetése volt az igazi lényeg benne. Az elkészült interjú film egy kétrészes anyag első fele, melynek folytatása Márk hazatérése után fog következni, ahol a három hónapos út és az időkapszulába magának írt üzenetek lesznek a hangsúlyosak. Remélhetőleg sok-sok egyedi általuk készített saját fotóval és videóval kiegészítve!

dorka1.jpg

(foto: Süveg Márk - engedélyével, és saját fotótárából)

Azt sokan tudhattátok eddig is, vagy ha nem, akkor most megtudhatjátok, hogy Márk egy világutazó. Mélyen beszélgettünk az Indokínai térségben tett utazásairól, Sri Lankáról és különleges utazótársáról. Ami fontos, hogy most egy nagyon különleges 3 hónapos utazás vár rá a párjával Dorkával, a varázslatos Indiába! Természetesen arról, hogy hogyan készülnek az utazásra és mi vár rájuk, erről is beszélt nekem az interjú filmben.

Az elkészült filmet elsősorban Márknak ajánlom tiszteletem és nagyrabecsülésem jeléül. Valamint mindenkinek, aki szeretne változtatni az életén és példát, példaképet keres saját korlátainak leküzdéséhez! A film megnézése után mindent érteni fogsz, hogy hogyan csináld! Hogy, hogyan legyél te is korlátoltból, korlátART! ;)

Süveg Márk (Saiid) - A korlátART interjú film

 

Amennyiben tetszett a téma és szívesen elmondanád a véleményed a cikkel és a videóban látottakkal kapcsolatban, vagy csak szívesen küldenél biztatást Márknak és Dorkának az utazásukhoz, akkor kommentelj! Köszönöm az idődet ma is! ;)