Slam Poetry - Slam School - NetSÁMÁN 2017.10.22.

Azt hiszem fontos egyre többet beszélnünk arról, hogy mennyire elharapódzott a gyűlölet az Online világban Magyarországon is. Ezt a Slam-et kifejezetten az erőszakos kommentkultúrára való figyelemfelkeltés miatt írtam, nem kevés iróniával és társadalomkritikával fűszerezve! Tegyetek ti is az erőszakkeltés ellen mindig! Peace!

 NetSÁMÁN

Olyan korban élünk, ahol a SÁMÁNOK uralják Magyarországot. Olyan ez, mint a nemzet petefeészkébe felhelyezett erőszakszaporodás gátlóként funkcionáló idő HUROK, ami már nem biztonságos, mert elrepedt. Így rászabadult hazámra a sok jövendő ondó. Elmondod a véleményed mindegy milyen fórumon, mert van és ekkor jön a helllo, hello na neszólógaSÁMÁN itt be! Majd rákontráz a mi van engem ne baszogaSÁMÁN. Persze ilyenkor a két IQ SÁMÁN egymásnak esik és a Nostradamus féle időjóslások után, történelmi példaparadoxonok tér idő kontinuumába zuhannak.

Nézed ezeket a válaszokat döbbenten, miközben a tudatod stroke-jából próbálsz rehabilitálódni és igyekszel megfejteni, hogy hogyan tévedhetett ekkorát a jó Isten, amikor a SÁMÁNokat teremtette? Majd rájössz sehogy, mert ők a 7. napon születtek, amikor az Isten éppen megpihent. A vélemény csere, mint előre vivő információközlés a magyar nyelvjárásban az utóbbi időben igen csak elSÁMÁNosodott. Ne tegyél mást csak írj be egy kommentet bármilyen témához a neten és megidézed a rettegett és mindent tudó onlineSÁMÁNokat. Azonnal jönnek a válaszok, hogy ilyet te ne mondogasSÁMÁn, mert te tuti buzi vagy, vagy libsi, erre jönnek a kontra értelmi x faktorosok, akik kellő filozofikus megközelítésből válaszolva csak annyit mondanak, te meg húzogasSÁMÁN el a picsába. Mindezeknek csak annyi szépséghibája, hogy te éppen egy gyermekjátszótérhez kommenteltél.

Ennél a pontnál úgy érzed magadra maradtál a saját értékrended fogságába zárva. Itt már csak imádkozhatsz a teremtőnek, hogy nem kaptak varázs gombát ezek az arcok, mert akkor valószínű a nagy szellemmel való szerelmi románcukból születendő a kurvaanyázgasSÁMÁN-t is rászabadítják a kommentedre! Szomorú vagyok, hiszen túl sok a SÁMÁN kevés a törzs és benne a gerinc. Bocsánat a Magyar törzsben van gerinc, csak az itt lenne az ideje, hogy az imádkozgaSÁMÁNt is megidézzük.

Szóval elgondolkodtam azon, hogy hogyan fogalmazzak ma meg úgy valamit embertársaimnak az interneten, hogy ezek a SÁMÁNOK elkerüljenek. Rájöttem arra is hogy nem tudok., mert amíg SÁMÁN anyáink által megszült eme nemes gyermekek, akik a mindentudó jövendő ondók, azaz a megmondó ge...neráció szülöttei, uralják országunkat. Erre az előadásra nincs értelme jegyet venned, hisz az előadás farokméregetés miatt és értelmes szavak hiányában elmarad. Vannak e SÁMÁN példaképek? Sajnos a parlamentben vertek sátrat! Ők a SorosoSÁMÁn, és a MigrásoSÁMÁN képviselői, így úgy érzem a Magyar országház SÁMÁN atyái túltömték azt a béke pipát varázs gombával, ami után a Magyar törzsben túl sok lett a törzsi tanácsadó és kevés a vadász, viszont az erőszak meg a törzsi kultúra részévé vált. Ez van, hiába nekünk meleget adó sátor, ha a békepipával gyújtunk be melegedni télen. Most már csak azt remélem, hogy erre a rendezvényre nem jöttek SÁMÁNOK, aki legbelül már megfogalmazták, hogy itt az ideje befejezni a Slamet Rafikám, úgy hogy ne pofáSÁMÁN!

Amennyiben tetszett a téma és Te is szívesen elmondanád a véleményed, akkor kommentelj és mondj nemet az online térben növekvő gyűlölet és erőszakkeltésre! Köszönöm az idődet! ;)

Címkék: Slam